22 oktober 2011

Ut på havet


Har haft en skön dag ute på havet idag. Var och hjälpte till min kusins bror att dra upp sin båt. Det satt inte alls dåligt att vi först måste ta en rundtur med den eftersom jag ju älskar att vara ute på havet även om det närmar sig november och det är kallt. Allting fixar sig då man kan klä sig i en flythalare och får sitta i en old school Chris Craft. Gillar deras båtar så! Pappa importerade dem förut till Finland så vi har haft en och annan Chris Craft i dagarna. Så det var ju lite nostalgiskt och kanske hamnar tjata lite till pappa att han borde skaffa en sådan igen! Det var nog riktig storm därute men båten tog det väl och det ända som led var nog håret. 

Så drog vi upp båten, jo efter att ha väntat i en halv timme att några finnar SKULLE dra upp sin båt som höll på att stjälpa åt båda hållen eftersom trailern var för liten. Tippar nog på att den båten inte ännu heller har blivit uppdragen. För oss gick det något smidigare och så väntade lite MacGyver snickrande och servande av motorn och så tvätt och vinterförvaring. Men det var roligt och har verkligen inget emot att spendera dagen med en båt:)

Fick en dunderdos av frisk luft och tycker att det är okej att mysa inne resten av dagen istället.






Skulle inte ha sagt nej till ett hårband i de där vågorna!

Någon galning tyckte att windsurfing är okej den här tiden av året.hmmm

Snygga var vi definitivt!
.

3 kommentarer:

  1. jouu när ska vi skaffa cris craft! just asennne!!

    SvaraRadera
  2. haha om ni skaffar chris craft så måst ni lova att allti ha en minst 2 storleker fö stor flythalare på :D det e ju först asenne!

    SvaraRadera