9 juli 2012

The perfect everyday dress





Efter en längre tid klädde jag till och med upp mig i annat än landekläder. Eftersom det är svårt att dra något över huvudtaget över handen så blev det the perfect everyday dress från Day Birger&Mikkelsen med vida ärmar som jag trippade runt i idag. Till hade jag glada skor från Ilse Jacobsen och väska från Longchamp.

4 kommentarer:

  1. Mustat perusmekot on vaan niin parhaita investointeja! Just niinkuin tuo sunkin! Niihin voi yhdistää vaikka minkälaisia kuoseja, koruja, kenkiä, laukkuja ja huiveja. Värikkäät mekot karsii aina valitettavasti niin monenlaiset ihanat asusteet pois pelistä...
    ps. Sun hiukset näyttää aina niin upeilta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Voi kiitos kiva kuulla:) Varsinkin nyt kun hiusten laittaminen on vähän hakusessa vasemmalla kädellä. Mutta eilen poikaystävä sanoi ihme ja kumma mulle ponnaria laittaessa että on alkanut tykkäämään mun hiusten laitosta. Haha:D Mutta joo oon kyllä niin tyytväinen tohon mekkoon, se on pelastus huonoina päivinä, menee kaiken kanssa ja on maailman mukavin:)

      Radera
  2. Joo, miehiltä tulee välillä kyllä yllättäviä kommentteja hiuksista :D Mutta onneksi noin ihania kommentteja sun kohdalla! :) Mun mies ei tykkää jos käytän nutturaa ja mun veli taas aina valittaa jos mulla on letti :D Mikään ei ole koskaan hyvä ;) No ei. Mutta hiustenlaitto aiheuttaa välillä kyllä harmaita hiuksia.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ei oo ihan helppoa miellyttää kaikkia samaan aikaan:D Meillä taas yleisimmin tulee sanomista mun ripsist,kun omat ovat ihan mitäänsanomattomat mutta mitään tekoripsiä niihin ei saisi laittaa näyttämättä drag queeniltä. Mutta eihän me niitä miehiä varten lauttauduta;)

      Radera