14 januari 2012

I djungeln

Igår var vi ju på lite äventyr. Vi åkte till andra sidan ön för att åka ATV och fick köra av och an och leta efter stället som ingen tycktes veta existerade. Till slut hittade vi ett annat ställe där de hade jungle tours och en del ganska söta djur man fick gå och ta bilder med och mata bananer till. Vi fick en rolig och fartfylld tour med ATVs i djungeln och fick se ett fantastiskt vattenfall också! En del av oss blev riktigt leriga och våta av åkandet och andra (läs jag) fattade att inte gasa alltför mycket genom vattenpölarna och lergroparna:)


Mitt favoritdjur. Älskar älskar leoparder!
Den lilla söta enormtassade babytigern fick man mata med tuttflaska.
En 23 årig mamma med sin 3 månader gamla bebis:)
Efter att vi lerat in oss och o:at åt söta djur blev alla riktigt hungriga så vi åkte till Nikki Beach för lunch. Största delen åt sushi som vi ätit där dagen innan. Himmelskt gott än en gång! Några turister hade en ganska så distraherande photoshoot på gång i bakgrunden där de fotade väldigt lättklädda kvinnor med relativt bara bröst i genomskinliga våta kläder. De inspirerade också andra inte så professionella modeller att sätta igång photoshoots runt omkring poolen. Till slut blev det hela en ända stor genant poseringskatastrof. 



1 kommentar:

  1. Förlåt men ja kan bara inte ta det faktumet att de stackars djuren är fastkedjade!!!!!Dumma Thailand!!!Stackars, stackars djuren. Åk o släpp ut dem på natten vettja;-D!

    Puss

    SvaraRadera