27 april 2012

South African Freedom Day


Ikväll var jag med mamma på Freedom Day mottagning i Sydafrikanska ambassadörens residens. Tillställningarna är ju inte världens roligaste då man inte känner någon annan än housekeepern, vi visste inte ens vem som var ambassadören då det just hade bytts till ny. Råkade ändå träffa på min boss från Hotel Haven och överraskande nog kom en massa människor fram och talade eftersom de kommit ensam! När vi till slut träffade ambassadören var han trevlig och inte alls för formell utan skämtade om ett och annat. Mycket roligare så:) Maten var helt otroligt god. De bjöd på flera traditionella Sydafrikanska rätter som bönsoppa, oxgryta och någon sorts korv, västerlänsk mat med pastasallad, couscous, lax och kött och dessutom Sydafrikanskt vin som ju inte kan gå fel! Cheesecake till efterrätt var ju inte helt fel det heller. Min klädsel var ganska officiell och de som kom dit i nätstrumpbyxor och sexklänningar fick nog några inte så respektfulla blickar från ett och annat håll. Det är ju inte direkt någon modeshow på de här eventen! Residensen har härlig havsvy från balkongen så vi stod där största delen av tiden och njöt av den varma solen och jag fick såklart bara större balkongfeber!

Nu är jag helt slut av allt stående, av den super goda maten och ja springandet i parken med Lilo, så det blir nog högst en film ikväll hemma hos oss:)

Sydafrikas nationalblomma protea! Helt magiskt vacker va?
Kavaj-H&M, Kjol-Zara, Skor-Aldo, Väska-LV, Ring-Syster P

2 kommentarer:

  1. Ihana musta bleiseri. Onko uusi hankinta?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos:) Bleiseri on tosiaan jo aika monta vuotta vanha, mutta eiköhän H&M:lle tule saman tyyppisiä uudestaan silloin tällöin;)

      Radera