15 maj 2012

Sommar i vardagsrummet


Jag berättade ju att jag gått och blivit sådär smått galen i ljusrött. Nu hittade jag en  knallpink dyna som får göra sitt i vardagsrummet och ge lite härlig sommarkänsla;)

Lite mer färg i form av en lila orkidé, färggranna tidningar på inredningsstegen jag byggde och i glasbordet och dessutom en tavla av Helsingfors stadsplan från 1878 har också smygit sig in i vardagsrummet. Försvaringsutrymme har man dessutom aldrig för lite av så några lådor varav ena jag klätt om med randigt paketpapper fick också bli en del av inredningen.






Nu börjar det skymma så jag drar tillbaka till landet:)

13 kommentarer:

  1. Löysin blogisi juuri äsken.Jään kyllä seurailemaan:) Pidän tyylistäsi ja haaveilen samanlaisista asioista. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiva kuulla, aina hauska saada uusia lukijoita! Tervetuloa tänne:))

      Radera
  2. Kaunis olohuone! Ihania yksityiskohtia, esim. tikapuut ja puulattia (ainakin näyttää lankuilta, mutta kaunis on vaikka olisi laminaatti tms.:)


    Satu
    Indie by heart

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos Satu! Olenkin jo tikapuita halunnut jonkin aikaa ja itse rakentaminenhan oli vaikka kuinka helppoa:) Lattia on puuta niin kuin arvelit. Rakastan sen harmaata väriä- ihan selvästi yksi parhaista puolista asunnossa:)

      Radera
  3. Hyviä kuvia, ihanat tikkaat, ja kiva että taulu löysin teidän seinälle :)

    SvaraRadera
  4. Hyviä kuvia, ihanat tikkaat, ja kiva että taulu löysin teidän seinälle :)

    SvaraRadera
  5. Ihanan näköistä :) Mistä toi makee Helsingin kartta on?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos:)) Vähän arvelutti, että onko kartta nyt niin kiva, mutta hauska kuulla että tykkäät:) Pidän itse ainakin sen hempeistä väreistä. Luulisin kartan olevan aika vanha, enkä kyllä tiedä mistä sellaisia löytyisi. Satuin löytämään sen mökiltä varastosta, joten pelastin sen homehtumasta! Aina yhtä kivaa metsästää aarteita;)

      Radera
  6. Vad fint ni har det! Får sån inspiration!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Catti:) Kiva att höra att man lyckas inspirera nån! Jee du har börja blogga igen!! Skall börja följa dig;)

      Radera
  7. oh, asuntosi on ihana! olen lukenut koko blogisi pian läpi ja ihastellut kotiasi. onko se ihan oma asuntosi vai oletko vuokrannut sen? oletko asunut siinä pitkään ja oliko hyvää asuntoa mielestäsi vaikea löytää markkinoilta? asunnonhankinta on tällä hetkellä ajankohtainen, niin kyselen.:) löysin vasta pari päivää sitten blogiisi, mutta se on ehdottomasti yksi suosikeistani!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Voi kiitos, kiva että olet löytänyt tänne:)) Itse asiassa asunto on poikaystäväni vanhempien, joten ei onneksi tarvinnut etsiä asuntoa:) Täällä ollaan nyt noin vuosi asuttu. Mutta olen ystävien kanssa asuntoja heille etsiskellyt ja pakko sanoa että ei se ihan helppoa ollut, kun yksiöille ja kaksioille keskustassa on todella suuri kysyntä! Onnea asunnonhankintaan, toivottavasti löydät jonkin ihanan, jota sitten saat sisustella:)

      Radera