20 november 2012

Roquebrune Cap Martin- Vieux Village









Söndagspromenad och beuandrande av utsikter i vår lilla stads gamla stan som ligger högt högt uppe bara några minuter ifrån. Vägarna där är smala och slingriga, husen är gamla och slitna, blommor och växter växer lite här och där och  utsikten utöver havet är otrolig. Luften däruppe var bitande kall och fingrarna frös i solnedgången. Dags att ta fram läderhandskarna alltså!

Klänning, Solglas-H&M, Jacka-Bershka, Boots-Zara,
 Väska-BCBG Max Azria, Pälskrage-mammas

6 kommentarer:

  1. Aivan ihana tuo karvakaulus! Mistä se on ostettu, tiedätkö?

    -Liisa-

    SvaraRadera
  2. Kiitos:)) Se on kyllä ihanan pehmeä ja muhkea. Se kuului villakangastakkiin jota ei ole vuosiin enää ollut, taisi olla ostettu joskus pari vuosikymmentä sitten. Eli samalaista voi valitettavasti olla aika vaikea löytää.
    Hauskaa viikonloppua:)

    SvaraRadera
  3. Bella niin ihania kuvia! Mä pääsen takas sinne näiden kuvien kautta ;) Toivottavasti ootte viihtynyt :) Mä yritän päästä käymään ensi vuoden alussa, joten jos oot paikalla niin täytyy treffata! Terveisiä täältä Pariisista :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiva että voit muistella näiden kuvien avulla, vaikka ei siellä Pariisissakaan hullummalta näytä:) Ollaan kyllä viihdytty tosi hyvin on niin kaunista ja vieläkin ihanan lämmin. Ja pitää definitely nähdä jos pääset tulemaan. Enjoy Paris:)

      Radera
  4. Haa, oot napannut mun karvan....mietinkin missä se on ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Päätin napata sen parempiim käsiin kun et sitä ikinä käyttänyt:)

      Radera